Wist je dat je kan groeien in dankbaarheid door anders naar jezelf en anderen te kijken? Ontdek het in de podcastserie ‘Leven en geven vanuit Gods Woord’ van Wycliffe Bijbelvertalers. In ongeveer 10 minuten hoor of lees je een Bijbelgedeelte en een overdenking van Ann Voskamp. Prikkelende vragen dagen je uit zelf na te denken over thema’s als gebrokenheid, geven en de kleinste zijn.

  • (Her)ontdek de kracht van Gods Woord
  • Ontvang 5 dagen om 07.00 een link in je mailbox naar de podcast
  • Al meer dan 1500 vrouwen gingen je voor
  • Leuk om met vriendinnen te volgen!

Ann is schrijfster, vooral bekend van haar boek ‘Duizendmaal dank’. Al op jonge leeftijd verloor ze op tragische wijze haar zusje. Het legde een sluier over haar leven. Tot ze Gods weldaden herontdekte. Ann weet nu als geen ander dat gebrokenheid, door Gods genade en de weg van geven, tot overvloedige vreugde kan leiden.

Minella is directeur van Tear en was daarvoor hoofdredacteur bij EVA.
“Ik hou van de Bijbel. Gods woord geeft mij zoveel! Dat gun ik jou ook. Daarom nodig ik je uit om samen op te trekken. Ik hoop dat je deze week ontdekt dat je mag leven in Gods liefde en van daaruit kan geven aan anderen.”

De missie van Wycliffe Bijbelvertalers is dat wereldwijd harten en levens veranderen door de Bijbel, het Woord van God, in de eigen taal.

Via deze pagina schrijf je je in voor de podcastserie  ‘Leven en geven vanuit Gods Woord’ door Wycliffe Bijbelvertalers. Je ontvangt vijf mails met linkjes naar de podcast en een mail met informatie over Wycliffe Bijbelvertalers. Wycliffe gaat zorgvuldig om met je gegevens, bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.